PurmerValley Experience

P3 OMGETOVERD TOT ICT WALHALLA TIJDENS PURMERVALLEY EXPERIENCE

PURMEREND – 24 december 2018

Als onderdeel van Purmerend Werkt organiseert Stichting PurmerValley op zondag 27 januari 2019 de PurmerValley Experience. De P3 in Purmerend wordt hiervoor volledig omgetoverd tot ICT walhalla. ICT bedrijven uit Purmerend presenteren de nieuwste ontwikkelingen door middel van spectaculaire demonstraties en workshops.

PurmerValley Experience

Scholieren met interesse in ICT, werkzoekende professionals en iedereen die geïnteresseerd is zijn tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom in de P3 om kennis te maken met online toepassingen zoals cloud/hosting, applicatieontwikkeling en online marketing. Maar ook de laatste ontwikkelingen worden gepresenteerd, denk hierbij aan VR-simulatoren, robotica, drones, E-Sports simulatoren, een green screen, (online) communicatie en marketing en 3D animatie. Naast het opdoen van kennis en inspiratie is er volop de mogelijkheid om te netwerken. Tientallen lokale ICT bedrijven staan namelijk op de beursvloer om de toekomstig professionals te ontmoeten. Naast alle inspiratie en informatie zorgen DJ’s voor de juiste vibe.

PurmerValley

De experience in de P3 Purmerend is een initiatief van Stichting PurmerValley, een samenwerkingsverband tussen onderwijsinstellingen, overheid en (ICT) bedrijven. De experience draagt eraan bij dat jongeren geïnspireerd worden om te kiezen voor een opleiding op het gebied van ICT. Zo wordt het verschil tussen de vraag naar goed opgeleide en talentvolle ICT’ers en het aanbod daarvan verkleind.

Purmerend Werkt

De Purmervalley Experience is een onderdeel van Purmerend Werkt. Naast de experience vinden er in de binnenstad van Purmerend allerlei activiteiten plaats waarbij regionale bedrijven en opleidingen zich presenteren. Deelnemers volgen door middel van opdrachten een route door de stad langs de aanwezige stands, winkels en horeca.

Bekijk hier meer informatie over de dag, de openingstijden en de precieze invulling.

Een uitgebreid programma en meer informatie over Purmerend Werkt via: www.purmerend-werkt.nl