Campus De Ark

Online & Innovatie Campus De Ark in Purmerend is veel meer dan co-working, flexwerkplek of gedeelde kantoorruimte. Onze campus is een paradijs voor online professionals, innovators en tech startup’s. Wij willen het perfecte ecosysteem met de beste voorzieningen bieden en omgeving bieden om online en innovatie bedrijven te laten groeien.

OFFICE-as-a-Service voor ambitieuze en groeiende innovators, online en tech-bedrijven in hartje Purmerend op 100 meter van het station en 200 meter van de gezellige binnenstad.

Online Innovatiecampus De Ark
Online Innovatiecampus De Ark

 

Voor individuen en ZZP-ers:

Je bent voor jezelf begonnen, hebt je eerste klanten, maar je hebt behoefte aan een vast kantooradres. Of je bent al een tijdje bezig en je hebt nog steeds een gat in de markt of een super product, maar krijgt het niet voor elkaar om het sneller te laten groeien. Je hebt behoefte aan een omgeving

Flexibele of vaste werkplek/bureau of kantoorruimte, voor korte of lange termijn, met internet, vergaderruimtes, drukwerk, voorzieningen, horeca en lounge.

Meer informatie, mogelijkheden en prijzen

 

Voor bedrijven en grotere tech teams:

Wij bieden alleen kantoorruimte voor bedrijven die snel willen groeien en groei willen laten accelereren met hulp van ons ecosysteem, met huurmogelijkheden van 1 tot 5 jaar. Voor teams van grote tech en online bedrijven die meer privacy willen met alle voordelen van een campus.

Meer informatie, mogelijkheden en prijzen

1 van de vergaderruimtes in de kantoorruimte van De Ark in Purmerend
1 van de vergaderruimtes in de kantoorruimte van De Ark in Purmerend

 

Voor wie?

Developers in alle soorten en maten, innovators, futuristen, online specialisten, animatoren, game developers, interactive designers, 3D specialisten, creatieven, bedrijven en mensen met een unieke innovaties visie.

 

Boeken en meer informatie

Wil je direct jouw werkplek of kantoorruimte reserveren? Klik hier voor ons applicatieformulier. Meer informatie, vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s