IMMERSIVE ROOM

Als eerste mbo in Nederland beschikt het Horizon College in Purmerend over een virtual reality-ruimte: een immersive room voorzien van wanden met touchscreens en met interactief bewegend beeld op alle muren.  Deze ruimte biedt ontzettend veel toffe mogelijkheden en maakt het mogelijk om praktijksituaties op een realistische manier te trainen. Deze immersive room is in samenwerking met PurmerValley ontwikkeld.

Wij gaan de immersive room op 2 juni feestelijk openen met een uitgebreid programma. Meld je hier aan voor de opening.

Aanmelden

BELEEF ONZE STATE OF THE ART IMMERSIVE ROOM

LOCATIE: Karekietpark 4, 1444 HV Purmerend
DATUM: Donderdag 2 juni 2022
TIJD: 9.30 – 13.30 uur inclusief lunch

PROGRAMMA

09.30 - 09.45 uur Inloop
09.45 - 10.00 uur Opening & welkom door Arjan Vethman, directeur Horizon College
10.00 - 10.25 uur TechTalk: Van grotschildering naar immersive room, de evolutie
Estella Griffioen, onderwijskundig expert blended learning en founder van Didactivate
10.25 - 10.50 uur Techtalk: Immersiviteit bij de Politieacademie
Sjaak Griffioen, adviseur virtueel trainen van de Politieacademie
10.50 - 11.00 uur Officiële opening van de immersive room door wethouder Coen Lageveen en Arjan Vethman
11.00 - 12.30 uur Workshops
12.30 - 13.30 uur Lunch verzorgd door de studenten van de opleiding Gastheer/Gastvrouw en de International Manager Hospitality, Food and Beverages

WORKSHOPS

1. Bekijk en beleef de immersive room zelf! (maximaal 12 personen per ronde)Door Pim Speksnijder van Secta Immersive.2. VR-toepassingen in de economische & zorgopleidingen van het Horizon College (maximaal 10 personen per ronde) In deze workshop ervaar je toepassingen van VR-lessen bij Economie en Gezondheidszorg. Je wordt o.a. meegenomen in de anatomie via Sharecare.Deze workshop wordt gegeven door Robert Lemstra, Icoach Horizon College. 3. Leadership Metaverse Game ‘’Maze Runner’’ (maximaal 10 personen per ronde)Op een leuke, veilige, spannende en interactieve manier onder stress en tijdsdruk bepaalde leiderschapscompetenties oefenen.Deze workshop wordt gegeven door Dana-Maria Faneker, founder van CaptainVR. 4. Aan de slag met de motivatie van jouw studenten! (maximaal 25 personen per ronde)Een student gemotiveerd krijgen om actief te participeren is een uitdaging. Een student zo ver krijgen om voorbereid naar de les te komen wellicht nog meer. Wil jij weten hoe je jouw studenten kan stimuleren om zich voor te bereiden? Welke factoren van invloed zijn op de studentmotivatie om actief te participeren aan jouw blended onderwijs? Deze workshop wordt gegeven door Estella Griffioen, onderwijskundig expert blended learning, en founder van Didactivate. 5. VR-hulpverlening & coaching (maximaal 10 personen per ronde)In deze workshop ervaren de deelnemers hoe het is om in een donkere steeg te lopen  en lastig te worden gevallen door een groep jongeren. Voor, tijdens en na de ervaring stellen we vragen m.b.t. vaardigheden, gevoelens, keuzes en emoties. Deze workshop wordt gegeven door Rick Nansink, ambulant hulpverlener Fundamentplus.6. De PurmerValley Virtual Venue (maximaal 25 personen per ronde)PurmerValley neemt jullie mee in de Metaverse die zij samen met Faber AV en Creative Animal hebben ontwikkeld om hun doelgroepen op een ‘blended’ manier te bereiken. Deze workshop wordt gegeven door Sander van der Kleij van PurmerValley.

AANMELDFORMULIER:

CONTACT

Stichting PurmerValley
Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend


Tel: 0299-796046
E-mail: info@purmervalley.nl