Rabobank Hackathon
Na het grote succes van de eerste PurmerValley Hackathon in 2018 zal er opnieuw een hackathon georganiseerd worden, de Rabobank Hackathon. De Rabobank Hackathon heeft dit keer als thema duurzaamheid en wordt op woensdag 19 juni in de P3 georganiseerd. De Gemeente Purmerend organiseert diezelfde week op 21 en 22 juni weer de Solarbotenrace. Purmerend toont hiermee haar ambitie zichzelf te profileren als één van de duurzaamste steden van Nederland. Iedereen is welkom om mee te denken: van programmeurs en consultants tot marketeers en studenten. Denk bij een hackathon niet meteen aan het hacken van computers. Tijdens onze hackathon gebeurt er niets illegaals en gaan we juist een maatschappelijk probleem oplossen! Kennis van ICT is geen vereiste. Creatief nadenken en samenwerken is belangrijker!

Het doel van de Rabobank Hackathon is om jongeren, onderwijsinstellingen en bedrijven met elkaar in verbinding te brengen. Scholieren van Purmerendse middelbare scholen krijgen bovendien vrijstelling van school om mee te doen aan de Rabobank Hackathon.

Doe mee met de Rabobank Hackathon, de dag om een creatieve oplossing te vinden voor een duurzaamheidsvraag!

De Rabobank Hackathon wordt mogelijk gemaakt door Purmervalley, de gemeente Purmerend, Stadsverwarming Purmerend en de Rabobank.

Meld jouw team (4 tot 6 personen) aan of doe mee als individu.

Rabobank Hackathon
thema: "Duurzaamheid"
datum: woensdag 19 juni
locatie: P3 Purmerend
tijd: 9.00 - 21.00 uur (afterparty vanaf 21.00)

Medemogelijk gemaakt door:
Stichting PurmerValley
Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend
Nederland

0299-796046
info@purmervalley.nl